Calen foc a un pis del banc abans de ser desallotjats

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a una parella de 35 i 36 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte d’incendi després de pel que sembla provocaren foc en un domicili d’un edifici de Gandia, que va haver de ser desallotjat.
Les recerques es van iniciar quan els agents van tenir coneixement de l’incendi d’un habitatge en un edifici de Gandia que va haver de ser desallotjat. El foc es va iniciar en el sofà del menjador causant danys en eixa estada, afectant la temperatura i fum a la resta de l’habitatge.
Com a conseqüència de les recerques els policies van esbrinar que l’habitatge pertanyia una entitat bancària, així com que els sospitosos haurien causat diverses molèsties en la comunitat de veïns, i pel que sembla els haurien amenaçat amb anterioritat amb incendiar el domicili quan anaren a marxar.
Els policies van esbrinar les identitats dels sospitosos i després de les comprovacions pertinents i ser localitzats, van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte d’incendi.
Els detinguts, amb antecedents policials, després de prestar declaració han sigut posats en llibertat, no sense abans ser advertits de l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siguen requerits.

Et Pot Interessar