Caixa Ontinyent tanca 2017 amb un benefici de 6’2 milions

Caixa Ontinyent ha tancat l’exercici de 2017 amb un benefici net de 6,2 milions d’euros, un 8,35% més que en 2016, segons els comptes anuals que ha presentat este dimecres 28 de març el consell d’administració, i  que haurà d’aprovar l’assemblea general. 
El benefici brut va ser l’any passat de 12,4 milions d’euros, dels quals 4,4 milions es destinaran a provisions i 1,8 a impostos. El benefici net, de 6,2 milions, anirà destinat a reserves (5 milions) i a Obra Social. Amb una aportació d’1,2 milions, l’Obra Social disposarà enguany d’1,7 milions d’euros. La caixa va tancar 2017 amb una morositat del 8,80%, un 19,96% menys que l’exercici anterior. La cobertura va créixer fins a aconseguir el 84,63%.

El repte de la caixa per a enguany és continuar el desenvolupament de projectes tecnològics que milloren la seua oferta de serveis i que li permeten “mantenir-se en l’avantguarda de la nova realitat digital. L’objectiu és ampliar els canals d’interrelació amb el client, facilitant i potenciant l’accés de la societat als serveis bancaris digitals, al mateix temps que es manté la xarxa d’oficines físiques i, amb elles, el tracte directe amb la clientela”, assenyalen des de l’entitat. El Consell d’Administració també abordarà com a eix d’actuació l’impuls de productes i serveis per a famílies i pimes, especialment pel que fa a l’accés al crèdit.
Pel que fa a l’Obra Social, la caixa mantindrà aquest 2018 les línies d’actuació desenvolupades en els últims anys: manteniment de centres implantats, col·laboració amb col·lectius i publicacions de temes locals i comarcals; i incrementarà la seua presència en campus universitaris amb actuacions que pretenen facilitar una millor eixida professional als estudiants, fomentar la recerca i l’ocupació, millorar en innovació i incentivar el emprendedurismo.
A més, i com a actuacions específiques per a enguany, es preveu el desenvolupament del projecte per a la implantació d’un centre d’Alzheimer a Albaida; la implantació del centre de salut mental a Ontinyent; l’inici dels estudis tècnics per a la futura implantació d’un centre social a Ontinyent; i la posada en funcionament de la Fundació Caixa Ontinyent que desenvoluparà actuacions d’integració social i laboral, així com de Mont de Pietat.

Et Pot Interessar