23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Ca Saforaui organitza unes jornades d’inauguració del nou menjador popular

– Aquest cap de setmana, 16 i 17 d’octubre, es farà celebració solidària en benefici del nou menjador popular al barri de les 500, en Gandia.

– Les jornades s’emmarquen dins de la inauguració d’un nou espai d’acció comunitària: un menjador obert i solidari que se centrarà a donar cobertura a les necessitats bàsiques alimentàries i servirà de seu de diferents activitats d’oci, culturals i gastronòmiques.

Cartell jornades dinauguracio menjadorEl menjador s’ha finançat amb una campanya de micromecenatge que es va llançar el darrer mes de gener i que, amb només una setmana, ja va assolir l’objectiu dels 6.000 €; quan es va tancar la campanya, un mes després, van ser quasi 12.000 € els recollits de manera solidària per tots els mecenes. La presentació dels objectius i el funcionament d’aquest espai gastronòmic tindrà lloc la vesprada del dissabte.

Durant el cap de setmana es comptarà amb la presència d’artistes de tot el territori valencià que realitzaran murals al mateix menjador el dissabte de matí així com grups de música que oferiran concerts durant els dos dies a la plaça del Centre de Salut de Beniopa. També hi haurà dinars i sopars populars, taller de balls del món i jocs i castell inflable per al públic infantil.

Articles relacionats