Bronzes Jordà confecciona de nou els trofeus de la Cursa de la Dona de Gandia

L’empresa Bronzes Jordà, radicada a Daimús, ha tornat a confeccionar per segon any consecutiu els trofeus de la Cursa de la Dóna Delikia de Gandia. Es tracta del mateix model de l’any anterior, amb la diferència que la llegenda del pedestal està pintada en color vermell, el mateix que l’escollit per les participants per a la samarreta oficial d’aquesta edició. La estatueta està dissenyada per Arturo Fenollera, treballador de l’empresa, i apareixen l’emblema de l’esdeveniment i les lletres “C” i “D” entrellaçades. 
Les unitats estan confeccionades en alumini i en marbre de macael reconstituït, uns materials molt lleugers. Les altures van dels 27 als 34,5 cm, en funció dels tres primers llocs per a cada premi. Les seves característiques les fan, per tant, unes peces úniques, amb unes línies diferents a les del típic trofeu, i pensades per decorar qualsevol estada o despatx. 
D’altra banda, Bronzes Jordà ha confeccionat també prop de 7.000 ornament per a les polseres commemoratives, que han preparat usuaris de l’Associació Prominusválids Psíquics de la Safor (Asmisaf) al centre de dia i residència que aquesta entitat té a Potries. 
Aquest any s’han ampliat les categorias perquè més dones puguen gaudir d’aquests trofeus, així aquest any tindran trofeus també les dones majors de 60 i 70 anys, sumant-se a les categories existents dels anys anteriors.
Per a aquest divendres i dissabte s’ha organitzat una Fira de la Corredora, a la plaça del Prado, amb diversos expositors i en la qual també es repartiran els dorsals.

Et Pot Interessar