12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

La mítica banda Brams obrirà el Barnasants 2022 a Bellreguard

 

  • Cartell de luxe per al primer dels tres concerts del Barnasants 2022 a Bellreguard

• La mítica banda Brams tocarà el 26 de febrer a la Casa de Cultura amb Feliu Ventura, Miquel Gil, Tesa, Mireia Vives, Borja Penalba, Joan Palomares (Prozak Soup) i Josep Panxo

La 27a edició del Barnasants està en marxa i també farà parada a Bellreguard, que torna a ser un dels municipis valencians per on passarà el festival. 

Amb el lema ‘Nosaltres, els barnasants’ just en l’any del centenari de la mort de Joan Fuster, l’edició del 2022 d’aquest projecte cultural en xarxa reforça enguany la seua presència al País Valencià, amb 29 concerts. D’ells, hi haurà tres a Bellreguard.

El primer reunirà el 26 de febrer (Casa de Cultura, 20 h) a un cartell de luxe. Serà un concert protagonitzat per una banda mítica del rock català i ska com és Brams, en un espectacle configurat expresssament per al Barnasants. Junt amb la formació catalana actuaran aquest dia Feliu Ventura, Miquel Gil, Tesa, Mireia Vives, Borja Penalba, Joan Palomares (Prozak Soup) i Josep Panxo.

Les entrades per a aquest recital en el qual Brams celebra els seus 30 anys de trajectòria es poden adquirir ja, al preu de 10 euros, a la botiga del web de l’Ajuntament de Bellreguard, en el següent enllaç: https://web.bellreguard.net/botiga/.

La següent cita serà la presentació, el 23 d’abril, del seté disc de Rafa Xambó, La Dansa d’un temps nou. Un recull de dotze cançons amb algun test del mateix cantautor d’Algemesí i altres de Maria-Mercé Marçal, Manel Marí, Anna Montero i Txema Martínez. Aquest concert servirà també per a rememorar la figura de Joan Fuster, ja que farà 30 anys que l’intel·lectual suecà va fer la seua última compareixença pública, i va ser precisament a Bellreguard.

Per últim, el 7 de maig pujarà a l’escenari de la Casa de Cultura la Banda Obrera del Poble, fruit de la unió de tres artistes: l’empordanesa Rusó Sala, el barceloní Enric Hernàez i l’alcoià VerdCel, que, amb la complicitat de Barnasants, han bastit un disc i espectacle on la protagonista és la veu de les classes treballadores (missatgers, kellys, operaris de les càrniques o migrants).

Articles relacionats