10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Bons resultats del Club de Voleibol Gandia

– El Global Wyp Gandia es manté líder en la lliga preferent després de la seua victòria a Castelló

El CV Global Wyp Gandia es manté intractable com a líder de la lliga preferent cadet de voleibol femení, després d’aconseguir una nova victòria a Castelló, on es va imposar a l’UBE L’Illa Grau de Castelló per 1 set a 3.

L’equip que dirigeix Bruno Pisciottano aspira a acabar la fase regular en la primera posició per a així tindre teòricament un encreuament més assequible en les eliminatòries. El Global Wyp Gandia és líder amb 45 punts. El Torrent és segon (43) seguit del Sedaví (39). En el mateix grup l’Oliva és sisé i el Real de Gandia onzé.

A més, el cadet femení de la lliga Zonal es va imposar per tres sets a zero al Volei Grau en el partit disputat en el Pavelló de Gandia. Les jugadores gandianes són terceres en aquesta competició després de huit jornades en les quals han aconseguit sis victòries per només dues derrotes, sent únicament superades per L’Illa Grau i Nou Alzira.

Finalment l’ITDigitel Gandia de la lliga infantil masculina també es va imposar en el seu partit davant el Torrent per 3 mangues a 2 i es manté en la quarta posició del campionat amb 21 punts, superat per Mediterrani (35), Xàtiva (28) i CV València (27).

L’altra cara de la moneda la van protagonitzar els equips infantils que no van ser capaços de sumar punt alguns en els seus enfrontaments davant L’Illa, Mediterrani i Grau de Castelló.

Articles relacionats