23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Bona actuació de Vicent Grau a la Volta Ciclista a Pamplona

 

El ciclista de Tavernes de la Valldigna Vicent Grau finalitza com el segon valencià classificat en la passada Volta Ciclista a Pamplona reservada per a la categoria juvenil.

Grau que competeix amb l’equip alacantí del Lucta va acabar en el lloc 43 de quasi 200 corredors d’aquesta prestigiosa carrera on el vencedor va ser el basc Gari Ugarte.

El valler que és juvenil de primer any finalitza per davant del castellonenc de l’equip Batcho, Sergio Serrano, i del seu company Toni Ramírez actual campió autonòmic.

Després d’un inici de temporada vacil·lant de Vicent Grau, sembla que va prenent forma i comencen a eixir els resultats. En aquesta volta va estar ajudant al seu company Héctor Álvarez a la recerca de la victòria final que al final es va quedar com a tercer classificat però primer com més jove.

Aquest divendres Vicent Grau disputarà una nova prova a Xera amb motiu del challenge autonòmic mentre que el dissabte correrà una altra prova en Iàtova, en aquesta ocasió també estarà Jairo Jaén de Palma de Gandia.

AYUSO AMB UN NOU PROJECTE JÚNIOR

En un altre ordre de coses, el pare del ciclista professional de l’UAE Juan Ayuso al costat de l’exdirector de l’equip gandià de la Penya Ciclista Beniopa, Rafa Gómez estan treballant per a formar una nova estructura juvenil en la zona.

Tots dos que estaven lligats a l’equip càntabre del Batcho, que abandonarien per a formar aquest equip que el compondrien entre huit i nou corredors. En aquests moments falta per tancar els possibles patrocinadors i per descomptat els corredors, és a dir, que encara no és clara la seua viabilitat, però que comptaria amb el suport del ciclista Juan Ayuso.

Articles relacionats