13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Bona actuació de l’equip de Volei Platja del CEIP Joan XXIII del Grau de Gandia

– Dissabte passat 1 d’agost els jugadors alevins del CEIP Joan XXIII participaren en el Campionat Autonòmic de Volei Platja

CEIP JUAN XXIIIEl CEIP Joan XXIII del Grau de Gandia van tancar l’accidentada temporada 19/20 participant en els campionats autonòmics Sub15 en la modalitat de voleibol de platja. El campionat va estar organitzat per la Federació Valenciana de Voleibol a Benidorm per a categoria femenina i en Elx la masculina.

Un total de 15 integrants del centre (9 xiques i 6 xics), van començar a preparar aquests campionats a final de juny (quan la situació sanitària ho va permetre). Després de més d’un mes de preparació van aconseguir estar entre els millors equips de la comunitat en aquesta modalitat de voleibol sobre l’arena.

Destacar que els jugadors grauers eren en la seua majoria d’una categoria menor a la del torneig. Però això no va impedir que es realitzarà un gran paper. Aconseguint estar entre els 7 millors de la comunitat valenciana en categoria masculina. I entre les 12 millors en la femenina, en una modalitat que dominada pels equips alacantins.

Amb això es dona per tancada la temporada 19/20, sense poder haver pogut disputar ni les competicions de pista provincials, autonòmiques ni nacionals i ja estan començant a treballar en la pròxima temporada on es farà el salt a la categoria Infantil federada amb un equip format entre alumnes del CEIP Joan XXIII i l’IES Veles i Vents.

Articles relacionats