17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Bielsa, el candidat a la Secretaria General Provincial del PSPV, visita la Safor

 

 

 

– Bielsa visita La Safor per a impulsar “l’acció comarcal de les mancomunitats, que millora la vida als nostres pobles”

La candidatura de Carlos Fernández Bielsa per a Secretari General Provincial va congregar ahir a la vesprada a la militància de base de La Safor. Primer en una trobada a La Font d’en Carròs, després a Oliva i al final de la vesprada a Gandia, on l’alcalde, José Manuel Prieto, va mostrar el suport a la candidatura “que aspira a reactivar el partit apostant per la participació de la militància, continuar il·lusionant i demostrant un bon govern, fent realitat les expectatives de les persones, per la justícia social, per la igualtat, el feminisme i la transició ecològica”, segons va explicar Bielsa.

En primer lloc, Bielsa es va reunir en la Font d’en Carròs amb alcaldes, portaveus i secretaris generals de les agrupacions socialistes locals on va exposar el seu programa i convers amb els presents.

Posteriorment va anar a Oliva on va visitar la Casa del Poble, I va ser rebut per mig centenar de militants de base, una trobada que va servir per a presentar alguns aspectes de les seues propostes i iniciatives amb el qual la candidatura “Som Equip” es presenta a les primàries del PSPV-PSOE de la província, que se celebrara el pròxim dia 16 de gener. Bielsa va estar acompanyat en el recorregut per La Safor pel secretari general comarcal i alcalde de L’Alqueria de la Comtessa, Voro Femenía.

Per acabar la jornada, a Gandia, va mantindre una reunió amb un centenar de militants de l’agrupació de Gandia i de la Comarca per a conéixer el projecte de Som Equip. Bielsa va demanar a la militància que acudisca “a votar massivament per a canviar la província, perquè som la candidatura plural, la que suma, la de la militància de base, del municipalisme, de les comarques, que impulsa el feminisme, la sostenibilitat i el bon govern; i hem de seguir alineats amb els governs progressistes de Ximo Puig i Pedro Sánchez”.

Als actes de La Safor han assistit múltiples militants, portaveus, alcaldes i alcaldesses del PSPV dels municipis de la comarca, com La Font d’en Carròs, L’Alqueria de la Comtessa, Tavernes de la Valldigna, Beniflà, Gandia, Oliva, Benirredrà, Lloc Nou de Sant Jeroni, Almiserà, Miramar, el Real de Gandia, Bellreguard, Xeraco, Piles o Rafelcofer.

Bielsa va recordar que “aquesta candidatura és plural, parla en positiu, cerca grans consensos i tornar a il·lusionar a la militància de base amb millors eines per a participar de manera real en la presa de decisions, perquè la militància és qui impulsa les transformacions que es produeixen en els municipis en els quals vam governar”.

Articles relacionats