12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Benirredrà prepara el ‘Quilòmetre 1’ de la Cursa de la Dona Vicky Foods

• L’alcaldessa, Elena Blanco, i el regidor d’Esports, Raúl Aparisi, es van reunir amb els organitzadors de la prova per a traslladar-los tot el suport de l’ajuntament.

• La banda de música, la contrabanda i la Falla de Benirredrà tornaran a implicar-se com a punts d’animació.

• La carrera se celebrarà diumenge 27 de març, amb eixida en l’avinguda de les Esclaves, a Gandia.

La XIII Cursa de la Dona Vicky Foods compta un any més amb el suport de l’Ajuntament de Benirredrà, el municipi veí a Gandia i pel qual discorre el seu primer quilòmetre. L’alcaldessa de Benirredrà, Elena Blanco, i el regidor d’Esports, Raúl Aparisi, van mantindre dimarts passat, 22, una reunió a l’ajuntament per a ultimar els detalls amb membres de l’organització de la Cursa; el president del CA Safor Teika, Vicent Boscà, la gestora esportiva, Brega Balada, i el directiu del club Vicent Caudeli.

Elena Blanco va assenyalar que es tracta d’una carrera “totalment consolidada, que no necessita presentació”. Va destacar el caràcter obert, a l’aire lliure, de l’esdeveniment, i va fer una crida a les dones a participar i a retrobar-se en aquesta prova, corrent, o caminant. A més, comptarà amb els col·lectius que tradicionalment formen part de punts d’animació, com la banda de música, la *contrabanda, la Falla de Benirredrà, i altres voluntaris més. “Continuarem sent un quilòmetre 1 amb molta música i molt ambient, esperem que deixen el llistó alt”, va afegir l’alcaldessa.

Per part seua, des del club van agrair a l’Ajuntament de Benirredrà la seua col·laboració un any més, així com el dispositiu municipal previst perquè la Cursa transcórrega aquest dia amb normalitat.

La XIII Cursa de la Dona Vicky Foods se celebrarà diumenge que ve, 27 de març, després que les edicions de 2020 i 2021 se suspengueren per la pandèmia. El circuit urbà, de 5,9 km, discorrerà, com sempre, pels carrers de Gandia i Benirredrà. L’eixida tindrà lloc a les 11 hores des de l’avinguda de les Esclaves i la meta serà en el mateix espai.

Les inscripcions segueixen obertes tant en la pàgina web oficial de la carrera (www.cursadeladonagandia.com) com en els punts físics d’establiments col·laboradors. Fins al 15 de març el preu és de 6 euros per corredora (5 euros, més 1 euro solidari); i en el tram del 16 al 23 de març pujarà a 10 euros (8 euros, més 2 euros solidaris). Les dones que es van inscriure en 2020 tenen assegurat automàticament el seu dorsal per a 2022.

D’altra banda, tornen els entrenaments previs gratuïts, a càrrec del monitor de ‘fitness’ Miguel Ángel García, presencials i virtuals. Els presencials seran els diumenges 6 i 13 de març, tots dos al parc de Joan Fuster a les 10 h, mentre que el del dimarts, 15 de març, també a la mateixa hora serà l’“entrenament faller”.

Articles relacionats