15.2 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

Benirredrà i Beniarjó gaudeixen d’obres del Pla d’Inversions de la Diputació

– Benirredrà renova el seu gimnàs i Beniarjó converteix en zona de vianants carrers del nucli urbà amb ajuda de la Diputació

• El diputat Vicent Mascarell ha visitat aquest dimecres algunes de les obres executades amb el Pla d’Inversions provincial, acompanyat per les alcaldesses dels dos municipis, Elena Blanco i Eva Llinares

Benirredrà ha completat la millora del seu gimnàs amb una inversió pròxima als 100.000 euros inclosa en el Pla d’Inversions 2020-21 de la Diputació de València, l’assignació de la qual va servir igualment per a convertir en zona de vianants diferents carrers del nucli urbà de Beniarjó, municipi veí de la comarca de la Safor.

Beniarjo

Aquests són dos dels projectes executats pels ajuntaments de la comarca en el marc del Pla d’Inversions més ambiciós de la història de la Diputació, amb més de 140 milions distribuïts entre els municipis de la província entre 2020 i 2021 i un altre punt per al període 2022-23, amb noves actuacions aprovades per l’àrea de Cooperació, moltes d’elles en procés d’execució.

El diputat Vicent Mascarell ha visitat aquest dimecres Benirredrà i Beniarjó, on les alcaldesses dels dos municipis, Elena Blanco i Eva Llinares, han mostrat al responsable provincial algunes de les obres finalitzades als seus pobles finançades per la Diputació. En la present legislatura, Benirredrà ha rebut 825.000 euros del Pla d’Inversions i Beniarjó 875.000 euros, més altres 200.000 euros assignats per la Diputació a cada consistori a través del Fons de Cooperació Municipal.

Amb aquestes ajudes, Benirredrà ha decidit ampliar el seu magatzem municipal, rehabilitar l’ajuntament, renovar la xarxa de sanejament i ampliar els horts socials ecològics, entre altres actuacions. Per part seua, Beniarjó ha renovat xarxes de distribució d’aigua potable, instal·lat enllumenat de led en el seu nucli urbà i millorat la seua agència de lectura, entre altres projectes.

Articles relacionats