21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

“Beniopa a Escena” s’enceta amb un concert en directe del grup Jotajabers

  • Beniopa inicia aquest divendres una àmplia programació d’activitats per a dinamitzar-la durant aquesta tardor
  • El cicle ‘Beniopa a escena’ s’enceta amb un concert en directe del grup Jotajabers a les 20.30 hores a la plaça Major de Beniopa.

  • Amparo Victoria: “Aquestes activitats, que es desenvoluparan amb totes les mesures de seguretat, també ajudarem als sectors econòmics com l’hostaleria”.

cartellBeniopa enceta demà divendres, amb un concert en directe a càrrec del grup de música Jotajaybers a les 20.30 hores a la plaça Major de Beniopa, la nova programació d’activitats ‘Beniopa a escena’, organitzada per l’Ajuntament de Gandia, que es durà a terme amb totes les mesures de seguretat durant la present tardor.

Durant aquest mes d’octubre també s’ha programat la setmana temàtica ‘Els monstres valencians’. En aquest sentit, el dijous 29 i el divendres 30, a les 17.30 hores, es duran a terme uns tallers de manualitats en el Centre Cívic de l’Antiga Quadra de Beniopa. Les inscripcions s’han d’efectuar en el Centre Social Mestre Michavila. A més, el dissabte 31 d’octubre, a les 18 hores, tindrà lloc des del Centre Social Mestre Michavila la cercavila ‘Els espantacriatures valencians’, la qual recorrerà els principals carrers de Beniopa.

La presidenta de la Junta de Districte, Amparo Victoria, ha assenyalat que “amb aquest cicle d’activitats es pretén, d’una banda, dinamitzar Beniopa durant la pandèmia de la covid-19, on recordem que s’han hagut de suspendre les festes patronals i moltes altres activitats que tanta vida alegria aportaven als nostres carrers. I, d’altra banda, donar suport a sectors econòmics que tan malament ho estan passant amb aquesta crisi, com l’hostaleria. Per això, volem que tot i que no podem fer la mateixa vida social, els veïns i visitants de Beniopa puguen tindre activitats durant aquesta tardor, en condicions de seguretat i amb totes les mesures de prevenció”.

Articles relacionats