11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Benimàmet organitza la primera prova d’aquest any de ciclisme de base

– A la fi  torna de nou la competició després de més de sis mesos sense cap carrera per als ciclistes de base o escoles.

La Penya Ciclista Campanar ha trencat aquest llarg parèntesi i aquest mateix dissabte a la vesprada se celebrarà en els limítrofs del velòdrom Luis Puig de Benimàmet la primera carrera de l’any.

Les dues úniques escoles de La Safor, Triasport-Gandia i La Valldigna presentaran un total de 23 corredors la primera i deu la segona d’edats compreses entre els 5 i 14 anys.

Com que és la primera prova ciclista de la temporada totes les escoles de la província hauran d’estar allí a les quatre de la vesprada perquè es presenten els equips un a un. Després d’aquest primer acte, les carreres començaran al voltant de les 16’30 hores.

Cal recordar que després de la finalització de cada carrera es procedirà al lliurament de premis per a evitar que les aglomeracions continuen durant tota la vesprada, per aquest motiu els organitzadors esperen que després de la finalització de carrera abandonen el circuit.

El recorregut vorejara tot el recinte del velòdrom per a ascendir al recinte firal de València i baixar novament al velòdrom. En aquesta ascensió és on es produiran les majors diferències. Serà una jornada amb moltes incògnites, ja que els joves han passat molt de temps sense competir i això es notarà moltíssim pel que aquesta primera reunió ha de servir més per a gaudir que per agafar de nou sensacions de competició.

Articles relacionats