8 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Bellreguard activa una segona fase del Pla Resistir per a nous sectors econòmics

• Bellreguard llança la segona fase del Pla Resistir després de repartir 90.000 € en ajudes a empreses i autònoms amb la primera

• Aquesta nova convocatòria contempla aportacions directes a nous sectors econòmics afectats per la Covid-19

L’Ajuntament de Bellreguard ha repartit finalment prop de 90.000 euros en ajudes econòmiques Parèntesi del Pla Resistir per a donar suport a professionals i empreses afectats per la Covid-19, i llança ara la segona fase d’ajudes directes a altres sectors perjudicats per la pandèmia.

Des d’aquest dijous 15 d’abril i durant 15 dies hàbils, els interessats poden presentar ja les seues sol·licituds.

Pel que fa a la primera fase, han estat finalment 38 les ajudes atorgades a autònoms i empreses de fins a 10 treballadors de les 45 presentades. En total, la quantitat atorgada en ajudes puja a 87.496,60, que suposa un 56% de l’import previst inicialment amb el programa impulsat per la Generalitat Valenciana amb la col·laboració econòmica de la Diputació de València i els ajuntaments.

L’excedent de 66.692,40 euros que ha quedat pendent de repartir es dedica ara a la segona fase, que dona cabuda a altres sectors econòmics afectats perquè tinguen també accés a les ajudes.

“Amb això es compleix amb una de les premisses del pla llançat conjuntament per la Conselleria d’Economia Sostenible, la Diputació de València i les administracions locals”, segons ha destacat l’alcalde Àlex Ruiz: “que no es perda ni un cèntim de la quantitat prevista inicialment per tal d’ajudar a aquells sectors perjudicats per la pandèmia”.

Articles relacionats