11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Benifairó tanca la liquidació del 2022 amb un superàvit de 450.000 €

 

Una xifra històrica per a les finances de l’ajuntament de Benifairó: 450.000 € de superàvit ha donat la liquidació del pressupost del 2022.

L’alcalde, Josep Antoni Alberola ha apuntat que «la xifra mostra clarament el rigor pressupostari amb què s’ha governat durant els últims huit anys.

Benifairó no ha conegut en la història moderna un estat de la seua comptabilitat tan satisfactori com l’actual. El superàvit s’uneix a la finalització del pagament del deute històric acumulat, que es realitzarà en maig, quedant així l’ajuntament, abans de les eleccions, està completament sanejat.

En l’anterior legislatura es va demanar un préstec de 130.000 € per si en qualsevol moment hi havia tensions de tresoreria a causa de les despeses ocasionades per la construcció del nou cementeri. D’aquest préstec no s’ha tocat ni un cèntim, amb què ja finalitzades les obres es pot tornar.»
A més, l’informe de la intervenció de l’ajuntament inclou la xifra de 575.536 € d’existència en caixa. Aquesta solvència permet a l’ajuntament de Benifairó comptar amb un període mitjà de pagament de 4,26 dies.

Articles relacionats