19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

Benifairó posa en marxa un concurs de microrelats sobre el coronavirus

– L’ajuntament de Benifairó de la Valldigna ha llançat un concurs de microrelats a les xarxes. A més inclourà textos d’autors reconeguts fora de concurs.

El confinament a casa pot suposar hores de tedi que cal esmerçar amb diferents activitats. L’ajuntament de Benifairó ha proposat als seus  veïns un concurs de microrelats, on el tema principal és aquesta situació que estem vivint amb el COVID19. Els textos a concurs es penjaran a les xarxes oficials de l’ajuntament.

La iniciativa, a més d’impulsar l’escriptura i la lectura entre el veïnat, pretén que el fet d’escriure, al voltant de la situació d’alarma sanitària, servisca per a expressar els temors i les inquietuds, però també allò que pot tindre de revisió de les nostres vides, de la societat i del futur. O senzillament com un exercici amb què esmerçar el temps lliure.

A més dels relats a concurs, també s’inclouran altres d’escriptors reconeguts que enriquiran el conjunt de textos que es penjaran.

Amb aquesta iniciativa, i d’altres, com per exemple compartir audiovisuals de lliure distribució, l’ajuntament de Benifairó pretén no aturar l’activitat cultural entre els veïns malgrat la impossibilitat de mobilitat per a actes culturals.

Articles relacionats