22.9 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

Benifairó organitza una nova edició de “Literatura a la Plaça”

– El diumenge 30 d’agost comença la sisena edició del festival Literatura a la Plaça a Benifairó de la Valldigna.

Com cada estiu a la plaça Major de Benifairó tindrà lloc en les pròximes dates la Literatura a la Plaça, un festival que compleix la sisena edició, i per on han passat part dels autors més significatius de les lletres valencianes, sobretot els saforencs i valldignencs, durant les edicions anteriors. Les circumstàncies especials que estem vivint han motivat el canvi de dates, des del juliol, que era el mes on s’han celebrat totes les edicions anteriors, al setembre.

Benifairo LITERATURA A LA PLACA 2020 1La programació, com els altres anys, es divideix entre actes destinats a adults i d’altres al públic infantil. Entre les sessions programades hi ha una de ben especial, la presentació del llibre «Microrelats del Covid-19», editat per l’Ajuntament de Benifairó de la Valldigna. On es recullen els microrelats del concurs organitzat pel consistori benifaironer durant el confinament. A més dels autors locals, s’inclouen els textos dels escriptors convidats a participar fora de concurs, com ara Pedro Maestre, Josep Conill, Joana Sales o Antonio Díaz.

Des de l’equip de govern afirmen que «malgrat que les circumstàncies calia tirar endavant aquesta edició, per descomptat prenent les mesures especificades per a actes públics i desplaçant les dates, però la cultura no pot quedar-se al marge d’aquesta normalitat anormal que ens toca viure».

Articles relacionats