11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Benifairó inagurarà l’Exposició ‘Els Rostres del Confinament’

– El dissabte 1 d’agost a les 20:00 hores, l’Ajuntament de Benifairó de la Valldigna inaugurarà una exposició fotogràfica als carrers del municipi.

‘Els Rostres del Confinament’ és una exposició que ha estat esponsoritzada per l’ajuntament benifaironer i les empreses del poble. L’exposició és el treball més recent del fotògraf Salva Ferrando, qui amb aquest projecte ha intentat apropar-se als veïns del poble per crear una sèrie de retrats molt íntims amb una mirada artística.

Xiquetes, xiquets, joves, famílies, gent major, matrimonis que duren tota una vida o gent que s’ha quedat sola, conformen una tipologia molt humana. On les mirades honestes dels veïns s’entremesclen amb els reflexos dels cristalls de les finestres, deixant entreveure les reixes i els carrers, els balcons i les muntanyes de la Valldigna.

A més de l’exposició es presentarà el llibre “els rostres del confinament” on estan recollides un major número d’instantànies que completen aquest projecte fotogràfic. L’exposició tindrà lloc als carrers més cèntrics de la població.

Articles relacionats