18 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Benifairó impulsa la VII Edició de la Literatura a la Plaça

– La literatura prendrà la plaça Major de Benifairó el pròxim mes, com ho porta fent des de ja fa set edicions.

Durant el mes de juliol a la plaça Major de Benifairó de la Valldigna es desenvoluparan una sèrie d’actes dedicats a la Literatura. Després d’una edició anterior minvada per les restriccions degudes al COVID19, l’edició d’enguany intenta acostar-se a una normalitat encara marcada per les mesures sanitàries. Els actes destinats als adults es desenvoluparan a la plaça Major, mentre els dedicats als més menuts a l’avinguda de la Valldigna.

cartell 2L’edició d’aquest any compta amb la participació de Manel Rodríguez-Castelló i Jordi Botella, que presentaran els seus llibres més recents: Farem un pensament i Metralla. La musicòloga i divulgadora de temes musical Isabel Ferrer dedicarà una sessió a les novel·les en valencià de temàtica musical. Per la seua banda, l’escriptora –recentment guanyadora del premi literari convocat per la Institució Alfons el Magnànim, València Nova– i divulgadora literària, farà una xarrada a pares i mares sobre com transmetre l’amor per la lectura als més menuts. Pel que fa a les sessions per adults, tancarà la Literatura a la Plaça l’escriptora de L’Alcúdia de Crespins, Elisa Ferrer, amb la seua novel·la “Temporada de avispas”.

Elisa Ferrer és periodista guionista del departament de ficció de RTVE.
Per al públic infantil, es comptarà amb la participació de la contacontes Anna Canet, amb els seus contes per al nou mil·lenni; Paula Ferrer, amb els seus llibres per a públic juvenil El País de Cral i Joana Cordons i la colla perduda. Finalment, l’escriptora i contacontes Mercè Climent amb l’espectacle la Bruixa Polida, conte d’Anna Serra i Marta Puig.

Unes activitats per promoure la lectura entre els veïns i acostar els autors als lectors.

Articles relacionats