16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Benifairó comptarà amb wifi gratuïta als espais públics

Benifairó de la Valldigna ha sigut seleccionada en el programa europeu WIFI4EU per instal·lar wifi gratuït als espais públics.

Poder accedir o no a la connectivitat d’internet és de crucial importància per a la ciutadania. Aquest món global i globalitzat, reclama dels ciutadans posseir les eines i els coneixements necessaris per a poder «navegar» en aquesta mar d’interactuacions digitals.

El desús dels serveis presencials en moltes esferes dels negocis i les administracions, reclama que tots els ciutadans tinguen accés a internet. Però no tots els membres de la nostra societat tenen els recursos suficients per a costejar les despeses que ocasiona la connectivitat, amb el perjudici que els ocasiona.

La Comissió Europea desenvolupa aquest programa, mitjançant el qual és finançar els costos dels projectes d’establiment de xarxes inalàmbriques en espai públics. Es proporciona així als residents i als visitants accés a internat d’alta qualitat mitjançant els punts d’accés.

Amb aquest projecte europeu es donarà un servei públic, i permetrà als veïns amb menys recursos poder comptar amb connectivitat pública i gratuïta

Articles relacionats