20.5 C
Gandia
Diumenge, 26 maig, 2024

Beniarjó organitza el concurs “Posem guap@ Beniarjó” de decoració de balcons

El poble de Beniarjó ha decorat amb originalitat i creativitat les seues vivendes per la crida feta per l’Ajuntament, davant el concurs de balcons “Posem guap@ Beniarjó”, organitzat per l’ajuntament i que pretenia recordar i decorar el poble amb la temàtica de les festes de Beniarjó.

Posem guap@ Beniarjo 1Els participants han aconseguit amb molt bona nota delitar al jurat, que no ha tingut una tasca gens fàcil per tal de puntuar els més de 12 balcons participants,. Durant el llarg del matí el jurat format per membres dels Festers, Confraria del Perpetu Socorro, Pensionistes i Jubilats, una persona experta en Belles Arts i el Regidor de Festes d’un Ajuntament veí, han seguit una sèrie de criteris establits per tal de puntuar els diferents participants.

Durant tot el matí es respirava un ambient de germanor i festa al poble de Beniarjó, ja que els veïns i venies recorrien els diferents carrers per tal de veure els balcons participants i les diferents decoracions de tota classe que han pogut trobar des de materials reciclats, flors i plantes, mantons de Manila, disfresses, etc.

Articles relacionats