22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Beniarjó fa una crida a la participació ciutadana per desenvolupar el Pla Estratègic de Turisme

 

– Beniarjó demana la participació de la ciutadania per a elaborar el Pla Estratègic de Turisme

– L’Ajuntament vol fer del municipi un lloc on els visitants es troben a gust i vulguen tornar

L’Ajuntament de Beniarjó ha posat en marxa l’elaboració del Pla Estratègic de Turisme Sostenible. Este document permet desenvolupar les línies estratègiques que han de regir les accions i objectius que permeten fer del municipi un lloc on els visitants es troben a gust i vulguen tornar. Per això, a través d’esta iniciativa, Beniarjó busca identificar els reptes, gestionar els recursos i plantejar les solucions necessàries per a fomentar un turisme sostenible que respecte el medi ambient, els llocs comuns i les arrels de la localitat.

Participació ciutadana

Per a dur a terme el Pla Estratègic de Turisme, el govern municipal vol involucrar a la ciutadania. L’alcaldessa de Beniarjó, Eva Llinares, ha assenyalat que “hem de ser nosaltres els veïns i les veïnes, les associacions, els comerços i empreses de Beniarjó, els primers a conéixer i valorar quins són els nostres atractius turístics, ja que moltes vegades no som conscients del que tenim, del valor històric i cultural que representa el nostre municipi”.

L’alcaldessa ha afegit que “no es tracta de massificar el nostre poble de visitants, però cal saber que les visites a Beniarjó de persones de fora ens aporta un valor econòmic i social, que és beneficiós per al nostre poble”.

Per a fer efectiva la participació ciutadana que permeta completar el Pla Estratègic de Turisme, el consistori de Beniarjó ha posat a disposició de la ciutadania una enquesta digital a través de les xarxes municipals on els veïns i veïnes poden donar la seua opinió sobre aspectes vinculats al desenvolupament turístic del municipi. Així mateix, l’ajuntament també ha facilitat un correu electrònic i un número de telèfon perquè la ciutadania aporte les seues propostes i idees:

– Correu electrònic: beniarjo@planturismo.org

– WhatsApp i Telegram – 722 89 90 98

Articles relacionats