17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Bellreguard reprén la programació d’Arts Escèniques “…A l’Era”

L’Ajuntament de Bellreguard té tot preparat perquè torne aquest pròxim dissabte la programació d’Arts Escèniques”.. A l’Era”. Amb aquesta ocasió la companya “A Tiro Hecho” presentarà l’obra “Les Solidàries”, una obra amb un clar missatge feminista, en la setmana que es commemora el 25N, Dia contra la Violència de Gènere.

Bellreguard Les Solidaries“Les Solidàries“, Teatre combatiu contra els silencis.

Aquest projecte se suma als tants projectes realitzats per dones per a reivindicar el nostre paper en el món, el nostre paper actual i visibilitzar a tantes companyes que van ser oblidades per la història, la història que òbviament escriuen els homes per a parlar d’altres homes. Per a això hem creat un equip artístic no mixt, és a dir només dones, per a poder així parlar de nosaltres mateixes i de les altres dones que es van quedar oblidades pel relat històric dels homes.

El posicionament d’aquest projecte no és el de suplicar els nostres drets i exigir-li al sistema la nostra part del pastís, recordant-li a la societat que les dones som éssers igual de vàlids que els homes i mereixem respecte i igualtat d’oportunitats.

L’obra serà el dissabte 28 de novembre, a les 20 h, a la Casa de Cultura, entrades consulta ací

Articles relacionats