18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Bellreguard preparada per a celebrar les Festes

• Bellreguard dona pas a les Festes amb la presentació del programa, el cartell i la camiseta

• L’acte es va celebrar a la Llar dels Jubilats amb participació de l’alcaldessa, les regidores de Festes i Igualtat i l’artista Adrià Sanfélix, autor de la imatge distintiva

presentacio festes 3
Les Festes de Bellreguard estan a punt de començar i, el passat dilluns, van tindre el seu pròleg amb la presentació del programa, el cartell i la camiseta en la Llar dels Jubilats.

La imatge distintiva de les Festes és obra enguany d’Adrià Sanfélix, qui va revelar amb orgull el seu disseny. Un cartell que captura l’esperit i l’essència de les Festes de Bellreguard, i que plasma el talent creatiu de l’artista bellreguardí.

La regidora de Festes, Amparo Marí, va presentar la programació i va expressar el seu agraïment a totes i tots els qui han treballat en l’organització d’aquest esdeveniment tan esperat.

Nati Rocher, regidora de Polítiques Inclusives i Igualtat, va subratllar la importància de garantir que les festes siguen un espai acollidor i inclusiu per a tothom, i va compartir les iniciatives destinades a fer-ho realitat.

Per acabar, l’alcaldessa de Bellreguard, Cristina Mateu, va concloure la presentació amb paraules d’agraïment i un fort compromís amb el poble, assegurant que aquestes festes seran un èxit rotund i una oportunitat per a la unió i l’alegria de tots els habitants de Bellreguard.

Musica en directe per lAgrupacio Artistico Musical Santa Cecilia de Bellreguard
Música en directe per l’Agrupació Artístico-Musical Santa Cecília de Bellreguard

La música en directe per l’Agrupació Artístico-Musical Santa Cecília de Bellreguard va omplir l’aire d’una agradable melodia que va acompanyar tota la presentació, donant-li un toc encara més festiu i emocionant. Amb aquest acte, Bellreguard ha marcat el començament d’unes festes que prometen ser inoblidables.

Articles relacionats