Bellreguard posa en servei la nova biblioteca i la central de la Policia Local

Nova central de la Policia Local.

Bellreguard posarà en funcionament este dimecres la nova Biblioteca, en un local annex, a l’Ajuntament, i la Central de Policia Local, a la planta baixa de l’edifici multiusos de l’avinguda dels Esports. Per a la construcció d’ambdues dotacions, que va començar en març, s’hi han destinat respectivament 186.000 euros -66.000 dels quals per a l’adquisició del local- i 80.000 euros. Com explica l’alcalde, Àlex Ruiz, «volem que es posen en marxa quan abans perquè es tracta de dues instal·lacions que milloraran la seguretat i l’accés a la cultura de la ciutadania; l’acte institucional d’obertura es farà en passar l’estiu».

L’agència de lectura de Bellreguard obrirà de 9 a 14 en juliol i de 11 a 13 i de 18 a 21 hores en agost. La nova biblioteca, executada per Construcciones Just sobre el projecte de Mariola Bertomeu, compta amb zones d’estudi, accés a Internet i ordinadors, lectura de premsa, així com un espai polifuncional per a la presentació de llibres o actuacions de contacontes, tot amb els objectius de fomentar l’hàbit i el plaer per la lectura i l’aprenentatge; donar suport als estudiants de tots els nivells, com també a les persones majors; així com l’organització d’activitats que estimulen la conscienciació i la sensibilització cultural i social.

Pel que fa a la Centra de Policia Local, que fins ara ocupava unes dependències en la planta baixa de la Casa de Cultura, és obra de l’arquitecte José Antonio Velló, compta amb 110 m2, a banda de la zona d’aparcament i el dipòsit de vehicles annex, amb espais per a l’atenció al públic, despatx, sala de reunions, servicis, vestuaris i armer.  

Et Pot Interessar