20.7 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Bellreguard invita a tota la ciutadania a triar les propostes dels Pressupostos Participatius Socials

– Bellreguard sotmet a la votació dels veïns i veïnes 15 projectes a finançar amb els primers Pressupostos Participatius Socials

– Tots els bellreguardins i bellreguardines de més de 16 anys poden votar ja i fins al 21 de juny, triant tres de les propostes al web habilitat

L’Ajuntament de Bellreguard ha obert el procés de votacions ciutadanes perquè veïns i veïnes trien els projectes a executar amb els Pressupostos Participatius, una iniciativa anual que enguany pren una nova dimensió. Per tal de donar resposta a la situació d’emergència creada per la crisi sanitària, l’edició de 2020 dedica exclusivament els seus 52.500 euros a projectes amb component social, com va anunciar ja la Regidoria de Participació Ciutadana.

Els Pressupostos Participatius de 2020 a Bellreguard són enguany uns Pressupostos Participatius Socials per ajudar a pal·liar els efectes de la pandèmia sobre la població.

Han estat finalment 15 les propostes presentades que han estat validades pel Consell de Participació Ciutadana després de rebre el vistiplau dels tècnics i que, per tant, poden ser votades ja pels bellreguardins i bellreguardines.

El període de votacions es va obrir aquest dilluns 8 de juny i fins al dia 21 del mateix mes. Poden votar les propostes tots els veïns i veïnes que siguen majors de 16 anys.

Per votar s’ha de fer a través del web, tria.bellreguar.net. No obstant això, es facilita també, el voto de dilluns a divendres en l’Ajuntament i la Biblioteca Municipal, d’11 a 13 hores.

Cada votant ha d’escollir tres de les 15 propostes seleccionades:

1. Activitats per a xiquets i xiquetes.
2. Tècnic sociosanitari.
3. Programa de formació i inserció laboral.
4. Servei de suport emocional.
5. Campanya Bellreguard Sostenible amb voluntariat ecològic.
6. Campanya de conscienciació per a la detecció de violència contra els infants.
7. Foment de la cultura popular.
8. Fons d’emergència.
9. Beques menjador per a l’estiu.
10. Ajudes a les associacions empresarials locals.
11. Banc d’aliments i productes sanitaris per a animals.
12. Banc de tauletes tàctils i ordinadors per a la Biblioteca i la Llar Juvenil.
13. Senyalització inclusiva.
14. Carril bici poble.
15. Plataforma virtual de suport mutu entre infants i adolescents.

Articles relacionats