21.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Bellreguard impulsa la corresponsabilitat amb la constitució de la Comissió d’Igualtat

• L’òrgan, que estarà presidit per la regidora Sandra Gadea, agrupa a representants de la ciutadania i l’empresa que elabora el Pla Municipal d’Igualtat, i treballarà en pro d’una societat sense discriminació de gènere

El passat dimarts 4 de maig va tindre lloc la constitució de la Comissió d’Igualtat del Pla Municipal d’Igualtat de l’Ajuntament de Bellreguard.

Aquest òrgan està format per representants de la ciutadania de Bellreguard i per una tècnica externa, aportada per la consultora Nimia Consulting, que s’encarrega de l’elaboració del pla.

En la comissió s’han integrat representants dels diferents centres educatius de la localitat, associacions de dones, personal laboral del Consistori, així com representants dels diferents partits polítics que de forma desinteressada manifesten el seu compromís per crear una societat on no coexistisca cap classe de discriminació.

Així mateix, es va decidir per unanimitat que ostentaria la presidència de la comissió la regidora d’Igualtat, Sandra Gadea, i que la Secretaria recauria en el regidor Joan Marco.

En aquest moment es troba en marxa l’elaboració del diagnòstic de situació que serà presentat a la comissió per dissenyar les mesures que més s’adapten a les necessitats de la ciutadania, segons ha explicat la regidora Sandra Gadea, que ressalta que “totes i tots està convidat a participar en aquest procés”.

Articles relacionats