22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Bellreguard celebrarà el Dia Internacional de la Infància amb tallers, contacontes i l’actuació de Dani Miquel

• Les activitats, programades per als dies 19 i 20 de novembre, es completen amb la constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets

El Dia Internacional dels Drets de la Infància, el 19 de novembre, tornarà a celebrar-se a Bellreguard amb una jornada plena d’activitats per a xiquets i xiquetes. Serà aquest mateix dia, al llarg de la vesprada, tot i que la celebració tindrà continuïtat també el diumenge, amb una sessió de contacontes.

Amb aquesta programació, impulsada per la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut, l’Ajuntament de Bellreguard referma el seu compromís amb els més menuts i menudes, reforçat arran de la declaració del poble com a Municipi Amic de la Infància per part d’Unicef.

El Dia de la Infància se celebrarà a partir de les 17 hores del dissabte 19, quan hi haurà un berenar intercultural i un taller de henna, al Clot de l’Era.

A continuació, des de les 18 h, tindrà lloc l’actuació de Dani Miquel, al saló d’actes de la Casa de Cultura.

La jornada acabarà, al saló de plenaris de l’Ajuntament, amb la constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets, l’òrgan a través del qual Bellreguard dona participació a la infància en la gestació i decisió de les polítiques municipals.

Ja el diumenge 20, la programació commemorativa es completa amb el contacontes ‘Les ungles de colors’, des de les 13 hores al parc del 3 d’Abril, enfront del Ventall.

Amb la participació de ‘Estimem Bellreguard’

Part de la programació, en concret el berenar i el taller del dia 19, i el contacontes del 20, formen part del projecte ‘Estimem Bellreguard’, llançat fa uns mesos per la Mesa d’Entitats, que agrupa al teixit associatiu del poble i té per objecte promoure activitats que consciencien sobre qüestions com el civisme, l’estima pels animals, la cura del poble i el seu entorn.

Articles relacionats