15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Bellreguard acull una nova prova d’Escoles de Ciclisme

Aquest pròxim dissabte es disputa en la Ronda dels Esports de Bellreguard,  una nova edició de la carrera ciclista d’escoles, aquesta edició serà per primera vegada puntuable per a la challenge provincial i que ha sigut organitzada per el Club Ciclista de Bellreguard amb la col·laboració de  l’Ajuntament de Bellreguard.

La prova s’iniciarà a les 17.00 hores amb la gimcana o prova d’habilitat en la categoria d’infantils sent l’última d’aquest any, on es decidirà als campions d’aquesta temporada. Després de finalitzar la gimcana començaran les carreres, en primer lloc serà el torn de la categoria de promeses per a completar les huit carreres en total.

S’espera que participen al voltant de 150 corredors de tota la província en els quals hi haurà uns 30 alumnes de les escoles comarcals del Triasport-Gandia i La Valldigna.

El torneig de Bellreguard serà la primera carrera de la temporada que tinga lloc a la comarca després de la suspensió el mes de maig de la de Gandia. L’11 de setembre es disputarà la segona i última en la Safor en la localitat de Tavernes. 

CARRERA D’ESCOLES DE CICLISME BELLREGUARD

TIPUS: 1.1

CATEGORIES: Adaptat, Alevin Femení 1, Alevin Femení 2, Alevin Masculí 1, Alevin Masculí 2, Cadet Fem., Infantil Femení 1, Infantil Femení 2, Infantil Masculí 1, Infantil Masculí 2, Principiants Femení 1, Principiants Femení 2, Principiants Masculí 1, Principiants Masculí 2, Promeses Femení 1, Promeses Femení 2, Promeses Masculí 1, Promeses Masculí 2

PRESIDENT D’ÀRBITRES NOMENAT:

NOM: JOSEP PERIS VIDAL

DADES DE CONTACTE:

RESPONSABLE: FRANCISCO IBAÑEZ MOLIO
EMAIL: cciclistabellreguard@gmail.com

 

Articles relacionats