16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Bellreguard acull un concert Combat Rock de la mà del grup Modena City Ramblers

 

 

– La gira del grup Modena City Ramblers recala a Bellreguard amb l’únic concert al País Valencià

– El mític grup italià de rock-folk combatiu actuarà a la Casa de Cultura en un ‘tour’ que recorrerà escenaris emblemàtics com la Sala Apolo de Barcelona, el Café Antzokia de Bilbao i El Malecón de les Palmes de Gran Canària

Bellreguard acollirà a finals d’octubre l’únic concert que el grup Modena City Ramblers oferirà al País Valencià dins de la seua gira per l’Estat espanyol de 2022.

La històrica formació italiana recorrerà la península recalant en tres recintes mítics com la Sala Apolo de Barcelona, el Café Antzokia de Bilbao o El Malecón de Les Palmes de Gran Canària. A ells se suma l’auditori de la Casa de Cultura de Bellreguard, on el públic podrà gaudir de la seua música el 29 d’octubre.

El concert està programat per a les 20 hores, i les entrades, al preu de 5 euros, es poden adquirir ja a la Botiga del web de l’Ajuntament de Bellreguard, en el següent enllaç: https://web.bellreguard.net/producte/concert-de-modena-city-ramblers-29-10-2022/

Modena City Ramblers és un històric grup italià, afamat dins i fora del seu país. Un clàssic de l’anomenat Combat Rock, amb influències del folk irlandés i, sobretot, del rock. Entre les seues cançons destaquen les versions del ‘Bella Ciao’ i del ‘Fischia il vento’, ‘I cento passi’, ‘In un giorno di pioggia’, ‘Transamerika’, ‘Viva la vida, muera la muerte’ o ‘Morte di un poeta’, entre d’altres.

“Entenem la cultura com una eina de transformació social, i els Modena City Ramblers representen molt bé aquesta cultura reivindicativa”, explica el regidor de l’àrea de Cultura Democràtica, Juanjo Giner. “Com deia Montserrat Roig, la cultura és el posicionament polític més revolucionari a llarg termini”, afegeix.

Articles relacionats