14.8 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Bellreguard acull dissabte una de les partides de la setena jornada de la Lliga de Raspall

La sisena jornada de la Lliga professional de Raspall, disputada el passat cap de setmana coincidint amb l’inici de la segona volta del campionat, començà  divendres dia 15 de febrer amb la partida entre els equips de Barxeta i Dénia, dissabte 16 varen jugar Genovés i Castelló de la Ribera i finalment diumenge es varen enfrontar Oliva i Xeraco.
En la primera partida es va imposar l’equip de Moltó, Josep i Lorja (Barxeta) a l’equip format per Ian, Sanchis i Miravelles (Dénia) pel resultat de 25-15.
La partida va estar condicionada per les molèsties al braç que va sentir Ian, ja que amb el marcador de 5-0 a favor seu i amb val per a fer el segon joc, el rest de Senyera va notar una punxada en el moment de traure.
Dissabte va tindre lloc la partida entre Marrahí, Tonet IV i Néstor (Castelló de la Ribera) contra Sergio, Seve i Ricardet (Genovés). El primer equip va guanyar la partida per un marcador de 25-10.
El duel es va desenvolupar a un gran nivell, amb quinzes molt disputats i els jugadors rendint a una gran intensitat.  
Finalment la sisena jornada de la Lliga professional de Raspall va concloure el passat diumenge amb la victòria de l’equip format per Montaner , Brisca i Gabi (Oliva), superant a Pabo, Canari i Raul (Xeraco). El resultat va ser de 25-5.
La partida va començar igualada, però prompte esta igualtat es va trencar. 
Amb aquest resultat la formació d’Oliva es va situar segona a la classificació mentre que Xeraco continua tancant-la.

Les pròximes partides serán :

• Dimecres 20-02-19, 16:30h a Guadassuar : Ian, Sanchis i Meravelles (Dénia) contra Marrahí, Tonet IV i Néstor (Villanueva de Castellón)
• Dissabte 23-02-2019, 18:00h a Bellreguard: Montaner,Brisca i Gabi (Oliva) contra Moltó, Josep i Lorja (Barxeta)
• Dissabte 23-02-19, 18:30 h a la Llosa de Ranes: Sergio, Seve i Ricardet (Genovés) contra Pablo, Canari i Raul (Xeraco)

Articles relacionats