18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Barxeta reafirma el bon moment de la pedrera ciclista de la Safor

Bon concurs dels ciclistes de la Safor en la II edició del Trofeu d’Escoles de Barxeta, prova puntuable per a la classificació provincial d’escoles de ciclisme que s’ha disputat sobre una sufocant calor durant tota la vesprada d’aquest passat dijous.

De nou, la ciclista gandiana, Carla Bañuls, ha sigut la millor infantil després d’aconseguir la victòria, i ser l’única dona que ha entrat amb l’escamot principal. El segon esglaó del podi, ha sigut per a la seua companya Carla Martínez.

En infantils de primer any, Irene Flores ha acabat segona mentre que Sergi Margarit ha aconseguit la novena plaça. Idèntica plaça ha aconseguit Andreu Sansaloni en alevins de segon any mentre que Andrea Contero ha sigut segona en dones i Àlex Sánchez ha sigut quart en alevins de primer any.

La categoria de principiants de segon any, Cristian Vercher ha aconseguit la quarta plaça amb Gerard Pastor acabant en la novena. La prova de principiants de primer any ha acabat amb la victòria d’Àlex Moreno seguit de Dani Sánchez i Marc Donet mentre que Didac Gómez ha sigut seté, i un nou podi de Sergi Esteban després d’aconseguir el tercer lloc en promeses.

PROVES D’HABILITAT

Barxeta també va acollir la prova d’habilitat sent Barxeta l’única de la província on es disputen les quatre categories. Els millors classificats van ser Sergi Esteban que acabe segon en promeses, Àlex Moreno cinqué i Gerard Pastor 10 en principiants, Àlex Sánchez 5, Andreu Sansaloni 7 i Darío Humanez 8 en alevins i Sergi Margarit 9 en infantils.

Articles relacionats