9.4 C
Gandia
Dissabte, 28 gener, 2023

Baixa el nombre de casos actius de coronavirus a la Safor, però continua en Risc Extrem de contagi amb 719 d’Incidència Acumulada

La Safor trenca la tendència de creixement de la pandèmia que venia produint-se des del passat 22 de juny. El nombre de casos actius a la Safor, en l’última actualització, és de 1236, la qual cosa suposa una baixada respecte a l’anterior actualització del -7,76%.

Corba Contagi La Safor 310721

 

Els municipis que han rebaixat el seu nombre de contagis actius han sigut: Gandia amb 49 casos menys, Tavernes de la Valldigna amb -12, Bellreguard amb -11, Xeraco amb -7, Simat amb -5, i amb -4 casos cadascun, els municipis de La Font, Benirredrà, L’Alqueria, Rafelcofer i Potries.

D’altra banda els que han augmentat són Miramar, Ador, Palmera, Daimús, Benifairó i Vilallonga.

Disminucio de casos positius 310721

 

24 municipis de la Safor es troben en risc extrem de contagi, amb 1.400 casos d’Incidència Acumulada es troben Bellreguard i Ador, municipis que encapçalen la llista de la incidència acumulada a la Safor, encara que en aquest moment Bellreguard ha reduït el nombre total de casos actius que pateix.

Han augmentat els municipis amb mínim risc de contagi, als ja habituals, s’han afegit Ròtova i Castellonet de la Conquesta.

 

Covid Safor 310721

– La Safor continua amb pitjors dades que les que té la Comunitat Valenciana, les tres poblacions amb més habitants -Gandia, Oliva, Tavernes- també la superen. Fet que determina la situació extrema que pateix la Safor comparativament a la resta de la Comunitat Valenciana.

Incidencia Acumulada comparativa Safor 310721

Articles relacionats