23.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Badenas completa la prova del Campionat del Món de motocròs amb sensacions molt positives

Enzo Badenas va finalitzar la primera experiència en els campionats del món júnior de motocròs amb els deures ben fets després de finalitzar en el lloc 21 en el circuit grec de Megalòpoli.

Badenas amb els colors de la selecció espanyola va realitzar uns bons entrenaments classificant-se en el lloc 17, fins i tot millorant aquesta posició fins a l’onzena en el warm-up abans de l’inici de la carrera.

No obstant això el de Beniarjó trencaria, tot just començar, l’amortidor posterior en la primera manga i encara va poder finalitzar en el lloc 21.

En la segona mànega, Badenas anava ben col·locat però una inesperada caiguda li va fer endarrerir fins al lloc 22, acabant d’aquesta manera la seua primera experiència en els mundials de 85 c. c., aquesta participació es pot valorar de molt positives i carregades d’experiències a una prova mundialista per equips.

Badenas finalitza la prova amb expectatives molt positives, tant és així que pensa continuar millorant per tal de tornar de nou malgrat la seva joventut, ja que només té 14 anys.

Els grans dominadors del certamen van ser els pilots centreeuropeus com era d’esperar després de la caiguda de Gasparini. Entre els espanyols Carlos Salvador va ser el millor acabant en el top-ten de la prova mentre que Enzo Badenas va ser el tercer més ben col·locat del conjunt espanyol.

Articles relacionats