19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Avancen les obres urbanístiques al PAI d’Equipaments de la Platja de Gandia

• Josep Alandete, vicealcalde i regidor delegat d’Urbanisme: “Els terminis de les obres s’estan complint i hem fet un seguiment del tram que interacciona amb el bulevard i el Carrer Armada Espanyola mitjançant una rotonda que estarà enllestida definitivament en aproximadament 15 dies. A partir d’eixe moment, ja es podrà obrir el transit amb tota la comoditat que suposa per al veïnat i els establiments de la zona”.

• Les obres van ser aprovades el 2020 pel Govern de Gandia amb la modificació núm. 1 del Projecte d’Adequació Urbanística (PAI).

El vicealcalde i regidor delegat d’Urbanisme, Josep Alandete, ha visitat el PAI d’Equipaments de la Platja de Gandia per a conéixer l’evolució de les obres d’urbanització que s’estan realitzant a aquest espai i que el Govern del Serpis va aprovar a aquesta legislatura amb la modificació número 1 del Projecte d’Adequació Urbanística (PAI).

Així, Alandete ha garantit que “els terminis de les obres s’estan complint” i ha especificat que s’ha portat endavant “un seguiment del tram que interacciona amb el bulevard i el Carrer Armada Espanyola mitjançant una rotonda que estarà enllestida definitivament en aproximadament 15 dies. A partir d’aquest moment ja es podrà obrir el transit amb tota la comoditat que suposa per al veïnat i els establiments de la zona”.

D’altra banda, l’edil ha assegurat que es continuarà treballant a les zones que no afecten aquest tram de la mateixa manera que s’està fent a la resta del PAI d’Equipaments.

Fotografia Jordi Estevan

Articles relacionats