20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Atzeneta guanya en un Guillermo Olagüe impracticable i el partit Carcaixent-Tavernes es suspén

ue gandia atzeneta

L’Atzeneta ha exercit de líder en el partit disputat al migdia d’este diumenge al Guillermo Olagüe contra UE Gandia, a qui s’ha imposat 0-2 en un camp impracticable. Poc abans de l’hora fixada per al partit el trio d’àrbitres ha inspeccionat el terreny de joc i ha decidit que el partit es disputava. Feia poc que havia deixat de ploure després de dotze hores d’aigua pràcticament ininterrompudes sobre la capital de la Safor, i fins i tot s’havia deixat vore un raig de sol. Però a meitat partit els núvols han descarregat de nou i han convertit el camp en una bassa. No obstant, en eixe moment a l’Atzeneta ja li havia donat temps per a estrenar el marcador i ficar-se per davant amb un gol al minut 35 i arredonir en la segona meitat. 

No és casualitat que l’Atzeneta estiga líder i li sobren 10 punts per a romandre en zona de promoció en cas de catàstrofe, perquè una UE Gandia cada cop més ben armada no l’ha pogut contenir ni amb el camp fet una bassa. 

On si s’ha suspés el futbol és a Carcaixent, on la vesprada d’este diumenge s’havien d’enfrontar els locals contra la UE Tavernes. La gespa natural del camp de Quatre Camins no ha estat capaç d’absorbir l’aigua que ha caigut durant tota la nit. 

Articles relacionats