18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

Atletes de la Fundació Espurna participaran en el Campionat d’Espanya que es disputa a Gandia 

 

– Dani Martí i Àsia Ignatova són el dos atletes que participaran, Dani és debutant i participa en llançament de pes i Àsia, que ja té experiència, correrà el 5.000

La Fundació Espurna aportarà a dos dels seus esportistes al Campionat d’Espanya per Comunitats Autonòmiques FEDDF i Control Absolut FEDC que es disputa aquest pròxim cap de setmana en la Pista d’Atletisme Toni Herreros de Gandia.

Es tracta de Dani Martí i Àsia Ignatova i ho faran com a integrants del CC El Garbí amb el qual la fundació manté un acord de col·laboració per al foment de l’atletisme adaptat.

Dani Martí, de 25 anys, serà debutant en aquesta mena de competicions. Porta només un any entrenant sota els ordes d’Ainhoa Martínez, que també prepara a la subcampiona paralímpica, Miriam Martínez. La seua progressió és enorme i ja llança prop dels huit metres.

Per a Dani, que ja ha destacat en altres modalitats com el futbol o el bàsquet, l’atletisme s’ha convertit en una de les seues grans motivacions, que compagina amb el seu treball com a cuiner en el Restaurant Voga de Gandia.

Àsia Ignatova té de 26 anys i ja sap el que és prendre part en aquesta mena d’esdeveniments atés que porta diversos anys entrenant amb Adrián Salmerón, encara que serà la primera vegada que ho faça a casa davant el seu públic. De fet, s’espera que acudisca una nodrida representació de la fundació al campionat per a animar als seus companys.

Dani participarà el dissabte a les 16.30 hores en el concurs de pes, mentre que la carrera del 5.000 en la qual prendrà part Àsia està programada per al diumenge a les 10.15 hores.

Articles relacionats