14.1 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Atenció a les obres d’asfaltatge de l’avinguda Blasco Ibañez a Gandia

 

 

Les obres d’asfaltatge de l’avinguda Blasco Ibáñez continuaran la setmana que ve. Es tracta del darrer pas que quedava per finalitzar i que ha fet possible la construcció de la subestació elèctrica de Sanxo Llop gràcies a una inversió propera als trenta milions d’euros realitzada per Red Eléctrica de España i Iberdrola.

D’aquesta manera, i una vegada l’estesa elèctrica subterrània entre el polígon Alcodar i la subestació del polígon Sanxo Llop (prop de 2,4 quilòmetres) continua el procés d’asfaltat des del dilluns 27 fins al 29 de març.

El dia 27 es procedirà al fressat de l’asfalt entre la rotonda de Plaza Mayor i la rotonda de l’avinguda de La Vital i a finalitzar l’asfaltatge al tram entre l’avinguda del Grau i la Plaza Mayor. La intervenció conclourà durant la jornada següent (28 de març) al tram comprés entre les rotondes de Plaza Mayor i La Vital.

En tots els casos, s’ha preparat un dispositiu especial que alternarà els trams de circulació per facilitar la mobilitat dels vehicles i les persones.

També s’iniciarà el dia 27 un altre tram dels treballs comprés al tram de l’avinguda Blasco Ibáñez entre la rotonda C/Equador fins a l’avinguda de la Mar. S’espera que estiguen finalitzats abans de l’inici de la Setmana Santa.

Finalment, s’intervindrà del 27 al 29 de març a l’avinguda de Beniopa (zona Torreón) i el carrer Ciutat de Laval (tram comprés entre passeig Germanies i carrer Benicanena, i el tram comprés entre carrer Benicanena i la rotonda de Reis Catòlics).

Articles relacionats