12.6 C
Gandia
Dijous, 1 desembre, 2022

Arriba el primer vaixell amb material sanitari contractat per la Generalitat Valenciana

– Arriba a València el primer vaixell amb material sanitari contractat per la Generalitat per a proveir a la Comunitat en la lluita contra la pandèmia

– Transporta dos contenidors amb una càrrega de 24,2 tones que inclou 100 llits sanitaris i 3,16 milions de guants

– També han arribat al centre logístic de Fira València un milió de guants i 10.000 bates procedents del vint-i-cinqué avió amb material sanitari

El primer vaixell amb material sanitari procedent de la Xina contractat per la Generalitat per a proveir a la Comunitat Valenciana en la lluita contra la pandèmia de COVID-19 ha atracat aquest dimarts en el port de València.

En concret, el material encarregat per la Generalitat en el marc de l’Operació Ruta de la Seda, ha sigut transportat en dos contenidors, amb una càrrega de 24,2 tones que inclou 100 llits sanitaris i 3,16 milions de guants.

La Generalitat amplia així al transport marítim l’estratègia de proveïment de material sanitari a la Comunitat Valenciana en la seua lluita contra l’expansió del *coronavirus.

Paral·lelament, continua el subministrament per via aèria, ja que han arribat al centre logístic de Fira València un milió de guants i 10.000 bates de protecció del vint-i-cinqué avió amb material sanitari que va aterrar a Madrid el cap de setmana.

Articles relacionats