20.8 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

“Arranca” la Fira del Motor de Gandia

  • La Fira del Motor de Gandia arranca com un revulsiu per a un dels secors més castigat
  • L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i la regidora de Polítiques econòmiques, Vicenta Ferrer, han inaugurat oficialment una de les fires més esperades i que és un referent en el món del motor i la mobilitat sostenible a les Comarques Centrals Valencianes.

  • Ocupa 20.000 m2 dels principals carrers i places del centre de la ciutat, del 6 al 8 de maig. En total 26 expositors i 44 marques de cotxes nous, d’ocasió i motos. A més, s’hi oferiran vehicles eco i amb etiqueta O.

AO 3725 copia
Fira del Motor Gandia 2022, Fotografia Àlex Oltra

Després de dos anys en els quals la pandèmia va impedir la seua celebració, aquest migdia ha tornat la Fira del Motor Gandia en la seua novena edició, organitzada conjuntament per l’àrea de Polítiques econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació de l’Ajuntament i l’associació de concessionaris del motor. L’alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto, i la regidora responsable, Vicenta Ferrer, acompanyats d’altres membres corporatius, l’han inaugurada oficialment aquest migdia. S’allargarà fins al 8 de maig, en horari comercial.

AO 3702 copia
Fira del Motor Gandia 2022, Fotografia Àlex Oltra

«Més de 1.200 llocs de treball directes i indirectes a Gandia i Safor indiquen que aquest és un dels sectors econòmics més importants i que contribueix a l’esperada reactivació econòmica després d’anys tan durs. En aquest sentit, la Fira del Motor és la contribució de Gandia a la recuperació del sector». L’alcalde ha recordat que es tracta d’una de les cites del món del motor més importants de les Comarques Centrals Valencianes. No en va, durant l’edició de 2018 s’hi va arribar a facturar 6 milions d’euros durant els dies de fira i els mesos posteriors. A més, Gandia també vol ser un referent en les noves formes de mobilitat sostenible.

Per la seua banda, Ferrer a fet una crida a la ciutadania de Gandia, la Safor i les comarques veïnes a visitar la ciutat i aprofitar els importants descomptes que s’hi ofereixen a la Fira del Motor. «Però és que, a més a més, el visitant pot comprar al nostre comerç, gaudir de la nostra gastronomia i oferta patrimonial… Però voldria que, més enllà de la fira, es quede també el missatge que volem reivindicar-nos com una ciutat més sostenible i intel·ligent».

AO 4035 copia
Fira del Motor Gandia 2022, Fotografia Àlex Oltra

La IX edició manté el seu funcionament dels darrers anys i ocupa 20.000 m2 del centre de la ciutat (passeig germanies fins ferrocarril d’Alcoi; plaça rei Jaume I; c/ Rausell; i les places Prado, Tirant i Major). Compta amb la participació de 6 expositors amb 18 marques de motos; 17 amb 26 marques de vehicles; i 3 de vehicles d’ocasió. A més, tots els concessionaris reserven un espai als vehicles eco i l’etiqueta O.

Articles relacionats