11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Armas-Trasmediterránea anuncia una línia d’alta velocitat entre Gandia, Eivissa i Palma amb catamarà

El Grup Armas-Trasmediterránea posarà en marxa en breu la línia d’alta velocitat Gandia-Eivissa i Gandia-Palma. Hi haurà viatges directes en buc tipus catamarà que realitzarà uns dies el trajecte Gandia-Eivissa i uns altres Gandia-Palma. Aquesta última és la principal novetat d’aquesta temporada. Així ho ha confirmat la naviliera a l’Ajuntament de Gandia.
Armas-Trasmediterránea ha assenyalat que es tracta d’una “oportunitat singular que permetrà escurçar distàncies en un servei que cada dia guanya més clients i que s’ha convertit en una alternativa que té l’avantatge de complementar l’oferta diària des del port de València”.
D’altra banda, es manté el ferri Volcán de Tijarafe de passatgers i mercaderies Gandia-Eivissa-Palma, que es va presentar el mes de novembre passat i que des de llavors està funcionant de manera diària. Precisament, durant eixa presentació, el vicepresident d’Armas-Trasmediterránea, Antonio Armas, ja va assenyalar que esperava comptar a l’estiu “amb una línia d’alta velocitat i va expressar que havien vingut per a quedar-se a Gandia”. D’aquesta manera, aquesta línia molt prompte es veurà enfortida amb l’alta velocitat.
L’alcaldessa de Gandia i màxima responsable de la gestió turística de la ciutat, Diana Morant, ha agraït l’aposta decidida i continuada d’Armas-Trasmediterránea per la ciutat i assenyala que la connexió amb les Balears suposa una oportunitat cultural, turística i comercial “que ens posiciona com un port competitiu i de referència en la Comunitat Valenciana”
L’Ajuntament de Gandia va guardonar a Trasmediterránea en la II Gala del Turisme per la seua trajectòria empresarial i són molts els projectes que l’empresa ha desenvolupat a Gandia.
Trasmediterránea ha estat operant a Gandia a l’estiu i Setmana Santa des de la Setmana Santa de 2017 (els clients van valorar aquest enllaç com el millor de Trasmediterránea). A més, d’una manera indefinida des de novembre de 2018.
L’enllaç a les Balears d’aquesta companyia és un dels deu projectes de transformació del port que es va presentar en l’última edició de la Fira de Turisme de Madrid (Fitur). Un altre projecte que s’inclou en eixa bateria és l’Hotel Caleia Gandia Spa, de la companyia Senator, les obres del qual s’han iniciat aquesta mateixa setmana.

Articles relacionats