18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Antonio Rodríguez fundador de “Dolços Toni” ha mort

– Gandia decreta dos dies de condol oficial per la mort del regidor per la mort d’Antonio Rodríguez

– L’Ajuntament i la ciutat de Gandia lamenten profundament la mort d’Antonio Rodríguez Aparisi, regidor del Partit Popular des de 2011.

Per aquesta raó, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha anunciat que decretarà dos dies de condol oficial per la mort del regidor i les banderes onejaran a mitja asta en senyal de condol.

Rodríguez va ser president de la Junta de Districte del Grau a la legislatura 2011-2015. També membre de la Junta Directiva de l’Associació Fideuà de Gandia i del Consell Assessor del CDT l’Alqueria del Duc, per ser president de l’Associació Cuiners i Rebosteres de la Safor.

El 1982, va fundar l’actual obrador de pa “Dolços Toni”, al Grau de Gandia, una referència entre tots els veïns i veïnes de la barriada.

Des de l’Ajuntament de Gandia han assenyalat que “Volem fer públic el nostre condol i transmetre tota la nostra solidaritat i el nostre afecte, en aquests moments difícils, a la família i amics”.

Des de Compromís per Gandia volem expressar el nostre condol davant la pèrdua del company Toni Rodríguez, regidor del Partido Popular de Gandia a l’Ajuntament de Gandia.

Una persona honesta i treballadora, dedicat a millorar la seua ciutat, en especial el seu estimat Grau, i a fer-nos la vida una mica més dolça.

Tota la nostra força i solidaritat per als familiars i amistats i per a tota la família del Partido Popular de Gandia.

Des del Grup Municipal de Compromís Més Gandia Unida lamentem la mort del company de corporació, el regidor del Grup Municipal del Partido Popular de Gandia Toni Rodríguez.

Volem sumar-nos a les mostres de condol i mostrar el nostre afecte i suport a la seua família i als populars de Gandia en aquests moments tan difícils i tristos.

Per damunt de tot volem destacar el seu tracte afable, dialogant i el seu compromís amb la seua ciutat i el seu poble, el Grau. I a fer-nos la vida una mica més dolça. Que la terra li siga lleu. D. E. P.

Articles relacionats