10.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

A Tavernes “Estem amb l’aigua al coll”

– L’Ajuntament convoca una concentració ciutadana per a reclamar solucions a la regressió de les platges de Tavernes

– La concentració tindrà lloc el diumenge 30 de maig a les 12 hores en la platja de la Goleta

– La mobilització ciutadana per a reclamar a la Demarcació de Costes actuacions aquest estiu i una solució definitiva compta amb el suport de tots els grups municipals

L’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Sergi González, s’ha reunit d’urgència amb els i les portaveus dels grups municipals per a comunicar-los que l’Ajuntament convocarà una mobilització ciutadana per a reclamar a la Demarcació de Costes una solució definitiva al problema de regressió de les platges de la Goleta i de Tavernes, una decisió a la qual s’han sumat i donen suport tots els grups de la corporació municipal.

Concentració ciutadana platja de la GoletaLa concentració ciutadana tindrà lloc el diumenge 30 de maig (12 hores) en la platja de la Goleta.

La falta d’actuacions per part de la Demarcació de Costes en les platges de Tavernes obliga al consistori valler a prendre aquesta decisió, ja que, a diferència d’altres anys, enguany ni tan sols hi ha previsió de fer el manteniment habitual amb la reposició d’arena, una actuació totalment necessària per a tindre la costa vallera en condicions aquest estiu, especialment en la platja de la Goleta.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Tavernes està preparant accions legals contra la Demarcació de Costes, l’organisme competent del manteniment de la costa, davant la mancança d’actuacions i solucions definitives en els últims anys.

L’alcalde, Sergi González, ha manifestat que “defensarem els interessos dels nostres veïns i veïnes fins al final i farem el que faça falta perquè ens escolten. Demanem a la Demarcació de Costes que assumisquen les seues responsabilitats i protegisquen les platges de Tavernes, perquè la situació és insostenible i no pot passar més temps sense que se’ns donen solucions”.

Articles relacionats