Antonio Cuadrí imparteix un curs de cine a Bellreguard

El director Antonio Cuadrí, amb una ampla trajectòria en el món del cinema i la televisió, imparteix a partir de dijous un curs de formació per a professionals i amants del cinema a Bellreguard. Luces, cámara, emoción és el títol de les jornades, que es desenvolupen fins dissabte organitzades en col·laboració amb l’Ajuntament per la productora MK7, que d’un temps ençà manté una estreta relació amb el municipi, on ha fet diversos rodatges com el de la pel·lícula Jota, l’any passat.

Amb col·laboracions com aquesta, “Bellreguard sona en el panorama cinematogràfic, i això també és molt positiu per a la promoció del nostre poble”, ha destacat l’alcalde, Àlex Ruiz.

Cuadri és tota una referència en la professió, amb 40 anys de trajectòria i especialment conegut per haver dirigit sèries com Fugitiva, Al salir de clase, Hotel Almirante o part de l’exitosa Cuéntame. També ha dirigit diverses películes: La gran vida, Eres mi héroe, La buena voz, El corazón de la tierra, Thomas vive i Operación Concha.

El curs està adreçat a professionals, però també obert a amants del sèptim art, als quals ofereix l’ocasió d’accedir als coneixements d’un director “que porta tota la vida en la primera divisió” del cine, segons destaca Rubén Gracia, de l’organització del curs.

Et Pot Interessar