13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Ángela Casanova aconsegueix una mínima nacional en marxa en la seua primera prova de la temporada

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va participar en la XXXI Marcha Atlética Trofeo Espada Toledana, que es va celebrar dissabte passat, dia 17, a Toledo. Es tracta d’una prova dins de la Challenge Nacional de Marxa AEMA que reuneix als millors marxadors d’Espanya.

El club va acudir amb les joves atletes Alexandra Emilova (U18) i Ángela Casanova (primer any en la categoria U16), les quals van competir en la distància de 5 km en les seues respectives curses. Casanova va quedar en una meritòria quarta posició amb una marca de 27:19. Amb este registre, en la seua primera competició de la temporada, Ángela aconsegueix una mínima per a tots els campionats d’Espanya. El primer se celebrarà el 8 de desembre a Guadix, el segon serà el 10 de febrer al Vendrell, i l’últim serà el Campionat d’Espanya U16 a l’aire lliure, el proper 7 de juliol a Gijón.

Per la seua banda, Alexandra Emilova va acabar els seus 5 km marxa amb 30:56, la seua millor marca personal. Esta atleta està preparant la prova de 10 km marxa, i el seu objectiu és baixar dels 62 minuts, que li donaria accés al Campionat d’Espanya, a disputar en el Vendrell.

 

Articles relacionats