15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Anabel Ferrer, Alcaldessa de Guardamar de la Safor, fa balanç de l’any 2020 marcat per la COVID19

– Anabel Ferrer: “Sense dubte enguany l’activitat municipal ha estat marcat per la terrible pandèmia que estem patint a causa del COVID19”

L’Alcaldessa de Guardamar de la Safor ha fet balanç de l’any 2020, on ha destacat com la COVID19 ha sigut la protagonista de la pràctica totalitat d’activitats de l’Ajuntament. Sense oblidar-se del temporal Glòria que es va patir abans de la declaració de la pandèmia i que va necessitar accions municipals directes per tal de solucionar com més prompte millor la neteja i adequació del passeig marítim i reclamant les actuacions d’altres administracions que eren els competents per fer les obres de reparació i aportació d’arena a la platja i que van marcar el primer trimestre de l’any.

Anabel Ferrer, recorda que les primeres decisions enfront de la COVID19 eren les de ser útils a les veïnes i veïns de Guardamar “en primer lloc facilitant mascarets, guants i hidrogel quan el producte escassejava al mercat”.

La desinfecció de carrers, el compliment estricte de les mesures sanitàries, marcaren les actuacions del govern municipal. D’altra banda es van prendre decisions encaminades a fer costat a les famílies més vulnerables, com ha assenyalat l’alcaldessa “en aquest any de legislatura hem aprovat ajudes extraordinàries per a fer front al COVID19 i potenciant la borsa de treball que tots els anys realitzem a Guardamar de la Safor i agilitzant les obres necessàries perquè la platja estiguera en òptim estat per a l’estiu, sempre garantint la seguretat dels usuaris i usuàries de la nostra platja senyalitzant-la i fen controls de temperatura a l’entrada de la platja”.

“També ha sigut possible augmentar les ajudes de les beques escolars, intentar no parar l’activitat cultural, realitzant l’esforç de garantir la seguretat. I anul·lar les Festes del Poble i d’altres activitats, amb la clara responsabilitat que des del govern municipal hem tingut per tal de tindre baix control la pandèmia al nostre poble”. 

L’activitat de l’Ajuntament de Guardamar no ha parat, i les inversions tampoc, en aquest capítol, destacava Anabel Ferrer que “Hem de valorar molt positivament, malgrat les dificultats, la finalització del dipòsit d’aigua que compartim amb Bellreguard el qual ens subministrarà aigua de gran qualitat, també hem iniciat les obres del Bulevard que unirà la platja de Guardamar de la Safor amb el nostre poble, amb la finalitat de facilitar la interrelació entre el poble i la mar, la via saludable i el foment de l’esport”.

“Ha estat un any complicat però l’Ajuntament de Guardamar de la Safor fent ús de les seues competències no ha aturat la maquinària sempre pensant en el benestar de totes i tots, així ho hem fet, fem i ho farem sempre pensar en el benestar de totes i tots”, ha conclòs l’Alcaldessa de Guardamar de la Safor.

Articles relacionats