25.1 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

Anabel Ferrer, alcaldessa de Guardamar de la Safor, “davant d’aquesta crisi la ciutadania ens demana ser útils i així ho serem”.

L’Ajuntament de Guardamar de la Safor amb motiu de l’entrada en vigor de l’Estat d’Alarma i amb la seua pròrroga per part del Congrés dels Diputats, ha reforçat totes les àrees de competència municipal amb la finalitat d’enfortir en primer lloc la seguretat dels veïns i veïnes de Guardamar de la Safor i garantir les atencions bàsiques de la ciutadania.

L’equip de Govern a Guardamar de la Safor ha creat un gabinet de crisi amb la finalitat d’orientar les polítiques públiques de competència municipal i traslladar les comunicacions de les altres Administracions Públiques al nostre Ajuntament per coordinar i informe la població la informació i les mesures el més ràpid possible.

Des del vessant de la regidoria de Manteniment, s’ha acordonat el passeig marítim i s’han tancat els accessos a la platja, s’ha potenciat la desinfecció de parcs públics municipals, infraestructures municipals, mobiliari urbà i principals vies de comunicació i carrers al Terme de Guardamar de la Safor.

Des de la regidoria de Benestar, s’ha potenciat l’àrea de la treballadora social per garantir el benestar dels col·lectius i famílies més febles a la nostra població.

Els Auxiliars de la Policia Local, estan identificant i realitzant informes continus amb la Coordinació de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat

Des del vessant econòmic de l’Ajuntament s’han agilitzat el pagament als proveïdors municipals per tal d’injectar liquidesa a l’economia amb especial atenció als autònoms i xicotets i mitjanes empreses.

En paraules de l’Alcaldessa de Guardamar de la Safor, “Estem davant d’una autèntica guerra, des de la nostra responsabilitat municipal i conscients que l’Administració està al servei de la ciutadania potenciarem totes les polítiques públiques, reforçarem allà on calga i treballarem intensament per garantir el benestar de totes i tots, la ciutadania ens demana ser útils i així ho serem”.

Articles relacionats