22.5 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Àmplia participació de corredors a la Correguda Popular a Almoines

– Kiket Roselló i Maria Isabel Ferrer vencen a Almoines

– El Circuit Caixa Popular Safor Valldigna ha viscut la seua cinquena prova puntuable amb 900 participants

La XXVII Correguda Popular a Almoines, un clàssic de les carreres populars de la Safor i any rere any un gran èxit i que és la cinquena prova puntuable del Circuit Caixa Popular Safor Valldigna, s’ha viscut aquest dijous amb més de 900 participants sobre una distància de 7.500 metres.

La carrera ha estat dominada en categoria masculina per Kiket Roselló Hudson, del CA Gandia Alpesa, qui ha fet un temps de 24’17’’. Després d’ell travessava la meta el seu company d’equip Agustin Sieres Gomez amb 24’28’’ i en tercera posició Mark Tanner de l’equip Vicky Foods Athletics amb un crono de 24’37’’.

En categoria femenina María Isabel Ferrer, del CC Camallaes, una vegada més, vencia amb comoditat acabant el recorregut en 26’58’’. Després d’ella, dos minuts després, travessava la línia de meta Alicia Lázaro García, del Joventut Atlètica Elx amb 28’58’’ i la tercera era Esther Fornés Pérez, del CA Cametes, amb 29’27’’.

Les carreres van començar a les 18 hores amb les categories inferiors, que van comptar amb una nodrida participació de xiquetes i xiquets que van omplir els carrers d’Almoines d’alegria, des de la categoria barrufet fins a cadets, ells també van rebre l’afecte del públic.

Ja a les 20 hores tenia lloc la prova regna el recorregut de la qual de la carrera va transcórrer en un circuit de 7.500 metres, urbans dins d’aquesta bonica població d’Almoines, és els seus primers quilòmetres, per a endinsar-nos en una zona del municipi més rural, no sense abans passar per unes pujades i baixades molt exigents de 200 metres, per a acabar de nou l’última volta, pel nucli urbà amb gran quantitat de públic que va fer molt més suportable la carrera.

Cal destacar que és una carrera ja coneguda pels nostres estiuejants, que ens visiten tots els anys des de totes les platges confrontants, en la seua majoria, de la Comunitat de Madrid. Aprofiten aquests dies en la nostra terra per a gaudir de l’esport popular per excel·lència.

La pròxima carrera d’aquest VI Circuit serà la XXXII Volta a Peu Miramar, el dissabte 26 d’agost a les 19.30 hores. Inscripcions obertes en www.crono4sports.es.

Articles relacionats