11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Amics de la Música de Palma oferirà el concert de Santa Cecília el dia 24

L’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebrarà la festa en honor a Santa Cecília els dies 23,24 i 25 de novembre amb activitats per als estudiants de l’escola de música, com ara el berenar i projecció d’una pel·lícula per a tots els xiquets, activitats esportives per als músics de la banda, sense deixar a banda altres com ara sopars per als músics, cercavila i visita als nous músics, entre altres.

Destaca del programa el concert de dissabte 24 de novembre, que l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia ofereix en honor a Santa Cecília. El concert serà a les 20:00 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Palma de Gandia. 

La Banda Amics de la Música de Palma, sota la direcció de Vicent Martí i Ferrer, començarà amb el pasodoble “Raquel Gómez Flor”, de Juan Jose Martín Martí, per a continuar amb l’obra “Crusoe”, del compositor Xavier Zamorano Alòs, obra que comptarà amb David Vidal de las Heras com a bombardí solista, ‎i per a finalitzar la primera part amb l’obra “The Incredibles”, obra de Michel Giacchino i arranjament de Jay Boocok.

Ja per a la segona part la Banda Amics de la Música de Palma interpretarà el pasodoble “21 Contrabandistes”, d’Enrique Alborch Tarrassó, continuant amb “Innsbruck Bus”, de Rafael Doménech Pérez, i per a acabar el concert amb “Bands around the world”, obra de Paul Yoder.

Articles relacionats