21.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

“AMB TU Gandia” proposa el trasllat de l’heliport a l’hospital Francesc de Borja

L’actual ubicació en Roig de Corella ha demostrat estar molt allunyada de la ubicació de l’Hospital Comarcal i ser menys eficient en l’actualitat, per la qual cosa la formació política municipalista aconsella el canvi.

La formació política AMB TU Gandia està elaborant un programa de necessitats i millores que el municipi requereix per a afrontar amb garanties els reptes que tenen al davant els gandians. Gandia té un gran ventall de possibilitats turístiques i comercials que han de ser aprofitades i acompanyades de millores urbanes que faciliten la seua implantació.

Des d’AMB TU s’aposta per donar un major impuls al municipi i des de la formació es planteja a l’Ajuntament de Gandia la possibilitat del trasllat de l’actual heliport, situat en Roig de Corella, als voltants del nou Hospital Comarcal de Gandia, el qual requereix serveis urgents i eficients que minoren els temps d’espera dels pacients i s’assegure la major qualitat possible en atenció i en aquest sentit dotar a l’Hospital d’un servei pròxim de trasllat urgent mitjançant helicòpter seria donar un impuls de qualitat enorme a la ciutat. Des d’AMB TU Gandia concreten i fixen l’opció de l’heliport i la situen exactament en la rotonda existent en la part davantera de l’immoble.

Jaime Borja
Jaime Borja, “AMB TU GANDIA”

El responsable d’AMB TU Gandia, Jaime Borja, va assenyalar que “aquesta iniciativa pretén guanyar un servei en els voltants d’aquest hospital, ja que el temps en la majoria d’ocasions corre en contra dels malalts i d’aquesta manera es guanyaria en temps i eficàcia davant els trasllats tant de malalts com d’òrgans de donant”.

Articles relacionats